Dagbog fra Tanzania

Tanzania onsdag d. 5/2 2014

Simone: turen op i bjergene var lang, men det var det værd. Luften var dejlig og der er en smule koldere end i Muheza. Vi skulle sove på et universitet ..det var hyggeligt nok, men koldt om aftenen og natten (red.: vi lå i telte udenfor). Vi skulle sove med store varme tæpper eller soveposer.

Penille: Efter den første iskolde nat i bjergene, med næsten ingen søvn, stod vi op til morgenmad som bestod af franskbrød med sukker, marmelade eller smør og frugt……

Vi kom ned fra bjerget i et stykke..busturen tilbage til universitetet gik godt, selv om vi har været lidt forskelligt igennem i dag og Katrine blev 17 år..en fed fødselsdag for det var den dag vi var på udflugt og flyttedag og vi havde det faktisk fedt.

Charly: Vi skulle op at se den bjerglift….så begyndte det at regne. Vi blev puttet ind til tørre, men jeg vidste ikke at der var plads. Det var først til sidst, at jeg fik at vide der var plads. Så kom bussen efter lang tid.

Camilla: Vi har været ude at se højdepunktet i Tanzania, vi har også gået en lang tur for at komme op at se en smuk udsigt. Der købte jeg noget at drikke på et hotel, der lå der oppe. Den udsigt jeg så sammen med de andre var meget smuk. Da vi gik tilbage til bussen, blev det mørkt, så Daudi samlede os op.…..

Jeg har sørget for at drikke en masse vand og spise meget mad, for jeg har ikke lyst til at ha’ det dårligt. Så hver dag drikker jeg meget vand og spiser alt det jeg kan.

Benjamin: Da vi gik igennem en landsby, var der 30-40 personer, der fulgte efter os og da det begyndte at regne, blev vi inviteret ind i et lille skur, mig, Marie, Louise, Sofie og Anders og de 30-40 afrikanere i det der skur på 8-10 m2

Frederik: I dag har vi været ude at se en svævebane, der transporterer træstammer ned fra bjergene. Vi var oppe i to kilometers højde, så der var en god udsigt. Vejene derop var ikke noget at prale af. Nogle af hullerne så så store at bussen næsten væltede og der var langt derud … 35 km…

Pernille: Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle gøre det.. at sidde på en trærod og kigge ud over det hele ..at sidde der og mærke vinden og høre sine tanker og føle sin frygt blive fordrevet i et lille øjeblik. Nu lyder det helt eventyrligt, men det var det også for mig.

Andreas: Det har været rigtig varmt og jeg er blevet solskoldet i nakken, men meget fedt at se hvordan de sorterer træ her oppe i bjergene. Der var meget langt ned, men jeg er meget træt af, at min seng er blevet våd, så nu skal jeg sove lidt over det hele.

Har du spørgsmål til skolen? Udfyld formularen og vi ringer dig op!

Har du spørgsmål til skolen? Udfyld formularen og vi ringer dig op!