Dagbog fra Tanzania

Shilla skriver 29.01.18:  I dag var vi på en skole hvor der var små børn vi var sammen med. Vi fandt en lille pige, som mig, Sabrina og Tubæk var sammen med. Vi gav hende en kuglepen, og så skrev hun på mig, hun skrev på vores arme. Så skulle vi på en anden skole ved siden af, hvor de små børn blev slået med en pind. Jeg fandt tilbage til den skole, hvor den lille pige var, nu var kuglepennen gået i stykker og så gav vi hende en ny og satte den på hendes trøje, så den ikke kunne gå i stykker. Så gik vi hjem og hun gik med os ned til vejen. Så skulle vi sige farvel og jeg begyndte at græde, fordi hun også græd. Det var hårdt at se hende græde. Nogle af de små børn fulgte med os hele vejen hjem til KDVTC, og så måtte Tubæk, Alex, Sabrina og jeg følge dem tilbage til deres skole. Jeg synes vi har gjort en god indsats. Og nu sidder jeg og tænker på den lille pige, som græd, hun var mega sød.

Nadja skriver:  Today we got up at 6.30, which was ok if you ask me, because I couldn’t sleep any longer. We started our walk to the mayor’s office and to pay a visit to the police office. …. After the school visit we got 30 minutes to spend in Kayanga town, but Christina and I went home, because I got an eye infection. Lasse helped me to clean it, and he told me I have to wear my sunglasses.

Emma skriver:  I dag gik min største drøm i opfyldelse, vi var ude og besøge en skole for små børn, og de var ca. 4 år gamle. De var helt vildt søde. De kyssede mig på kinden og holdt os i hånden. Hvis jeg var gammel nok, havde jeg taget en med hjem. Jeg sagde også til dem, at hvis havde havde måttet tage en af dem med hjem, havde jeg gjort det.

Alex:  I dag har vi besøgt skoler. Fuck det var fedt at se hvordan de går i skole hernede og alle de små børn løb efter os og holdt os i hånden. PS jeg har gjort en god gerning, for nogle af de andre havde bare havde ladet nogle børn sidde ude foran KDVTC, og så fulgte vi dem hjem igen!

Ludvig skriver:  Jeg vil gerne fortælle om i går, hvor vi var ude og køre i bjerge. Vi var nede og se en slags museum ude i skoven. De viste hvilke redskaber de brugte i gamle dage. Det var meget spændende at se de huse de havde, mange af tingene var lavet af græs og træ. Da vi kørte hen til museet var der også mange lerhytter. Jeg var meget træt i mine ben efter den dag. Den bus jeg sad i, havde den vildeste chauffør. Han skiftede gear hele tiden, og vi fløj frem og tilbage i bussen. Det var mega sjovt og vi troede nogle gange, at vi ville bryde sammen midt i det hele, men der skete ikke noget.