Aftenaktiviteter

Efter aftenundervisningen kan du enten deltage i dagens aftenfag, du kan være i et af værkstederne eller på skolens fællesområder. En gang imellem sker der noget anderledes, som vi alle sammen skal deltage i. Det kan være at der er pige- eller drengemøde, det kan være at vi har en foredragsholder eller måske har en lille gruppe elever arrangeret en spilleaften, konkurrence, lejrbål eller lignende.

Kl. 18.45  Der er obligatorisk undervisning om aftenen i mindst en lektion. Det kan være forredrag, som alle detager i…..

flere gange om året er der tidligere elever, der kommer og fortæller om deres liv.

Kl. 19.45: Aftenfag (fx kreativ, drama, musik og sang, navigation og sejlads, volley, eller et fællesarrangement

Kl. 21.00: Aftenforfriskning i spisesalen

Kl. 21.30: På egne værelser

Kl. 22.00: I seng

Kl. 22.30: Vagtlæreren siger godnat, lyset slukkes og der skal være ro.

Har du spørgsmål til skolen? Udfyld formularen og vi ringer dig op!